Κατηγορίες
Facebook
Twitter
LinkedIn

Γιατί να επενδύσετε στο ασήμι

Το ασήμι είναι ένα αρκετά πολύτιμο υλικό που συγκρατεί καλά τον πλούτο. Όχι μόνο διατηρεί την αξία του μακροπρόθεσμα, αλλά λόγω της ζήτησης του αργύρου σε όλο τον κόσμο, τείνει να δει ανατίμηση της εύλογης αξίας με την πάροδο του χρόνου.

Αυτό καθιστά το ασήμι εξαιρετικό για τη διαφοροποίηση του χαρτοφυλακίου σας αντί να βασίζεται μόνο σε ένα πολύτιμο μέταλλο, αλλά το καθιστά επίσης προσιτή επιλογή για επενδυτές που μόλις ξεκινούν και έχουν λιγότερα κεφάλαια για επένδυση. χωρίς να θέτει περιττό επενδυτικό κίνδυνο στον επενδυτή.

Συνολικά, το ασήμι είναι σταθερό, μπορεί να αγοραστεί με χαμηλότερα ποσά κεφαλαίου και είναι γενικά ένα από τα πιο αξιόπιστα πολύτιμα ορυκτά για επένδυση.

Τι είναι το ασήμι;

Το ασήμι είναι ένα πολύτιμο μέταλλο που βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια της Γης. Το ασήμι μπορεί να βρεθεί στις φλέβες του μεταλλεύματος από μόνο του ή μπορεί να συλλεχθεί ως υποπροϊόν κατά τη διύλιση του χαλκού, του μολύβδου και του χρυσού. Η τελευταία μέθοδος είναι αυτή που χρησιμοποιείται για την παραγωγή μεγάλου μέρους του αργύρου στην αγορά σήμερα.

Επειδή το ασήμι είναι λαμπερό και ελκυστικό στο μάτι, αλλά όχι τόσο σπάνιο ή πολύτιμο όσο ο χρυσός και άλλα πολύτιμα μέταλλα, χρησιμοποιείται συχνά για την κατασκευή πιο προσιτών πολυτελών κοσμημάτων και ρολογιών. μεταξύ άλλων εκλεκτών ειδών όπως επιτραπέζια σκεύη, μπιχλιμπίδια και νομίσματα.

Το ασήμι ράβδου είναι απλά λιωμένο ασήμι και χυτεύεται ή κόβεται σε ράβδους ή γύρους διαφόρων ειδών, και υπάρχουν πολλές μάρκες που βάζουν τη δική τους περιστροφή σε κάθε τύπο ράβδου που παράγουν. Ωστόσο, όταν ενδιαφέρεστε λιγότερο για την επωνυμία και τις οπτικές προσθήκες και επικεντρώνεστε περισσότερο στην αξία του ασημιού από μόνο του, μπορείτε να αποφύγετε τα ασφάλιστρα και να δημιουργήσετε ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο σε χαμηλότερη τιμή.

Το μέλλον του ασημιού ως επένδυση

Το ασήμι εξυπηρετεί έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό στον κόσμο των επενδύσεων. Όταν επενδύετε σε χρυσό, η αξία του θα παραμένει σταθερή τις περισσότερες φορές. Όταν η αγορά είναι καλή, δεν παρουσιάζει μεγάλες διακυμάνσεις. Όταν παίρνει μια ύφεση, η τιμή του χρυσού εκτοξεύεται στα ύψη.

Το ασήμι είναι το αντίθετο και βοηθά στην προώθηση της σταθερής ανάπτυξης. Όταν η αγορά είναι κακή, διατηρεί την αξία της καλά. Ωστόσο, όταν είναι καλό, ανεβαίνει σε αξία γρήγορα. Αυτό σας επιτρέπει να αντισταθμίσετε την αξία κατοχής του χρυσού κατά τη διάρκεια των βέλτιστων οικονομικών περιόδων και καθιστά την πιθανή μελλοντική ανάπτυξη του αργύρου κάτι που πρέπει να προσβλέπουμε

  • Site
  • xrisi-lira.gr 
  • Εδρα: 1.
  • Κολοκοτρώνη 9 -2ος Οροφος. Αθήνα ( Σύνταγμα )τκ.10561
  • Τηλ.: 211 400 30 26
  • Εδρα : 2. ελ. βενιζέλου 53 πειραιάς τκ 18532
  • τηλ.21 11825001    Κιν.    697 2027740

Περισσότερα άρθρα

Καλπάζει» η χρυσή λίρα

Καλπάζει» η χρυσή λίρα Για μία ακόμα φορά ο χρυσός φαίνεται να δεικνύει τον ρόλο του ως  επενδυτικό καταφύγιο Το ένα μετά

Χρυσό στην κορυφή του βάθρου

Καλύτερες στιγμές Οι γενικές προοπτικές για τα εμπορεύματα έχουν λαμπρύνει από την αρχή του έτους, υποστηριζόμενη από μια παγκόσμια οικονομία που έχει

Η ιστορία του χρυσού νομίσματος

Το Sovereign χρυσό νόμισμα κατέχει μια ιστορική θέση στα βιβλία της ιστορίας των οικονομικών. Σεβαστό για την πλούσια ιστορία, την εντυπωσιακή αγνότητα και

Scroll to Top