Κατηγορίες
Facebook
Twitter
LinkedIn

Victoria Young Head 1887 Sydney London sovereigns

Το Gold Victoria Sovereign του 1887, διαθέτει σχέδιο εμπροσθότυπου του Ιωβηλαίου πορτρέτου της Βασίλισσας Βικτώριας από τον Sir Thomas Brock, με μια πίσω όψη που δείχνει τον εμβληματικό Άγιο Γεώργιο και τον Δράκο που σχεδίασε ο Benedetto Pistrucci.

Κυρίαρχοι εκδόθηκαν για τη Βασίλισσα Βικτώρια σχεδόν κάθε χρόνο από το 1838 έως το 1901. Υπήρχαν τρία κύρια σχέδια εμπρόσθιας όψης (κεφαλής) και δύο αντίστροφα σχέδια. Το ιωβηλαίο κεφάλι κατασκευάστηκε από το 1887 έως το 1893 συμπεριλαμβανομένου.

Το 1887, το Βασιλικό Νομισματοκοπείο στο Λονδίνο και τα Αυστραλιανά νομισματοκοπεία στη Μελβούρνη και το Σίδνεϊ, εξέδιδαν όλα τα κυρίαρχα.

Ένας εορταστικός Ημικυρίαρχος για το Χρυσό Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Βικτωρίας

Ακριβώς όπως το Χρυσό Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’, η 50ή επέτειος της βασιλείας της Βασίλισσας Βικτωρίας ήταν αφορμή για εθνικό εορτασμό. Το 1887, τη χρονιά του Χρυσού Ιωβηλαίου της Βασίλισσας Βικτωρίας, παρουσιάστηκε το πορτρέτο «Jubilee Head», που δημιουργήθηκε από τον γλύπτη Edgar Boehm.

Αυτό το διάσημο πορτρέτο βρίσκεται στην εμπρόσθια όψη αυτού του χρυσού Half-Sovereign 22 καρατίων. Η πίσω όψη δείχνει μια απομάκρυνση από το γνωστό σχέδιο του Αγίου Γεωργίου και του δράκου, με μια στεφανωμένη ασπίδα των Βασιλικών Όπλων από τον Jean Baptiste Merlen.

ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ

Προσδιορισμός Αξία
Κράμα Χρυσός 22 καρατίων
Βάρος 3,99 γρ
Διάμετρος 19,30 χλστ
Αντίστροφος Σχεδιαστής LC Wyon
Σχεδιαστής Εμπροσθότυπου Sir Joseph Edgar Boehm
Προσδιορισμός Αξία
Ποιότητα Κυκλοφορεί
Ετος 1887
Τύπος Καθαρού Μετάλλου Χρυσός

Οι φωτογραφίες που εμφανίζονται μπορεί να μην είναι το πραγματικό νόμισμα και μπορεί να διαφέρουν ως προς τον βαθμό, τους αριθμούς, τα ελαττώματα του σχεδιασμού και άλλες μικρές λεπτομέρειες. ΤΙΜΗ 1300.00

Περισσότερα άρθρα

το ασημένιο δολάριο σας

Η συλλογή νομισμάτων είναι κάτι περισσότερο από ένα χόμπι. για πολλούς, είναι ένα κυνήγι θησαυρού με τη δυνατότητα για σημαντική οικονομική ανταμοιβή.

6 σπάνια συλλεκτικά νομίσματα

Όπως οι περισσότερες αγορές,  αγορά  σε σπάνια και συλλεκτικά νομίσματα είναι τόσο ευάλωτη στην αστάθεια και τις διακυμάνσεις των τιμών όσο κάθε

20 dollars Double Eagle του 1933,

Στις 30 Ιουλίου 2002 οι Sotheby’s και Stack’s θα προσφέρουν προς πώληση για πρώτη φορά, για λογαριασμό της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών,

Scroll to Top