Κατηγορίες
Facebook
Twitter
LinkedIn
Με τόσο ισχυρή αύξηση στην τιμή του πολύτιμου μετάλλου, δεν θα ήταν περίεργο αν αποφασίσατε να κανετε επένδυση . Αυτό είναι τόσο απλό όσο  η αγοροπωλησία νομισμάτων , ράβδων διαδικτυακά και αυτοπροσώπως συνοδεύεται από πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.
το χρυσό εχει σημαντική αυξηση μέχρι στιγμής το 2024. Την 1η Ιανουαρίου 2024, το πολύτιμο μέταλλο διαπραγματευόταν στα 2.063,73 δολάρια ανά ουγγιά. Γρήγορα προς τα εμπρός μέχρι σήμερα η ουγγιά έχει σκαρφαλώσει στα 2.361,66 δολάρια. Αυτή είναι μια άνοδος άνω του 14%, από έτος μέχρι σήμερα. 
Με τόσο ισχυρή αύξηση στην τιμή του πολύτιμου μετάλλου, δεν θα ήταν περίεργο αν αποφασίσατε να  κάνετε αγορές. Αυτό είναι τόσο απλό όσο   και η απόλαυση της μελλοντικής αύξησης των τιμών.Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί  και ποικίλοι τρόποι. Θα μπορούσατε να πάτε στον τοπικό σας έμπορο νομισμάτων και πολύτιμων μετάλλων και ορισμένες τοπικές τράπεζες μπορεί να διαθέσουν χρυσά νομίσματα και ράβδους. Μπορείτε ακόμη    μέσω αμέτρητων διαδικτυακών λιανοπωλητών.Αλλά αυτό θέτει το ερώτημα, “πρέπει να αγοράσετε χρυσά νομίσματα και ράβδους μέσω διαδικτύου ή αυτοπροσώπως;”Ανάμεσα στους τρόπους  δύο από τους πιο εύκολους είναι διαδικτυακά και αυτοπροσώπως. Αλλά, ποιο είναι καλύτερο; Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες οικονομικές ερωτήσεις, δεν υπάρχει μια ενιαία απάντηση. Υπάρχουν ορισμένα πλεονεκτήματα από τη συνεργασία , Οι διαδικτυακές εταιρείες έχουν συνήθως λιγότερα γενικά έξοδα από τις εταιρείες πλακιδίων και κονιάματος. Και, με λιγότερα γενικά έξοδα, μπορεί να είναι σε θέση να προσφέρουν χρυσό σε χαμηλότερες τιμές από ό,τι τα τοπικά καταστήματα. Οι διαδικτυακοί έμποροι μπορεί επίσης να έχουν μεγαλύτερο απόθεμα από τους τοπικούς λιανοπωλητές, δίνοντάς σας περισσότερες επιλογές για να διαλέξετε.Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα οφέλη από την προσωπική αγορά. Πρώτον, όταν αγοράζετε χρυσό αυτοπροσώπως, μπορείτε να κρατήσετε το απτό μέταλλο και να εξασφαλίσετε ποιότητα. Και, η αγορά χρυσού από έναν τοπικό αντιπρόσωπο σάς δίνει έναν τρόπο να υποστηρίξετε την τοπική κοινότητα και την οικονομία της περιοχής σας. Για να μην τα πολυλογώ, θα πάρεις στην κατοχή σου τον χρυσό σου μόλις τον αγοράσεις.Υπάρχουν φορές που η αγορά χρυσών νομισμάτων και ράβδων στο Διαδίκτυο θα είναι η καλύτερη επιλογή σας και άλλες όταν τα αγοράζετε αυτοπροσώπως έχει πιο νόημα. Παρακάτω, θα αναφέρουμε πότε κάθε επιλογή μπορεί να είναι επωφελής.μπορεί να έχετε πρόσβαση σε χρυσά νομίσματα και ράβδους που είναι σε καλύτερη κατάσταση όταν εργάζεστε με διαδικτυακούς αντιπροσώπους. Αυτό συμβαίνει επειδή, “η αποστολή σας προέρχεται απευθείας από την πηγή παραγωγής, σε αντίθεση με τον τοπικό αντιπρόσωπο που πουλάει προϊόντα που αγοράζονται από άλλους πελάτες”, λέει ο Azoury. Ωστόσο, ορισμένοι διαδικτυακοί έμποροι μπορεί να προσφέρουν και προϊόντα που έχουν αγοραστεί από πελάτες.

Η αγορά στο διαδίκτυο έχει επίσης νόημα εάν θέλετε να επιλέξετε από ένα μεγαλύτερο απόθεμα προϊόντων χρυσού, καθώς οι διαδικτυακοί έμποροι μπορεί να έχουν μεγαλύτερες επιλογές από τα τοπικά καταστήματα.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι εάν θέλετε να έχετε  ράβδους και νομίσματα  χρυσού μπορεί να θέλετε να κάνετε την επένδυσή σας στο διαδίκτυο. “Εάν θέλετε απλώς να κατέχετε χρυσό ως μέρος ενός αμοιβαίου κεφαλαίου ή σε ένα χρηματιστήριο διαπραγματεύσιμο αμοιβαίο κεφάλαιο (ETF), τότε μπορεί να είναι πολύ πιο βολικό και οικονομικό να τον αγοράσετε στο διαδίκτυο”.

Πότε πρέπει να αγοράσετε αυτοπροσώπως χρυσά νομίσματα και ράβδους

Εάν θέλετε να μπορείτε να επιθεωρήσετε νομίσματα και ράβδους χρυσού προτού τα αγοράσετε, “θα πρέπει να το κάνετε αυτοπροσώπως, καθώς θα σας επιτρέψουν να επιθεωρήσετε και να αγγίξετε σωματικά το χρυσό για να επαληθεύσετε την καθαρότητα, το βάρος και την αυθεντικότητά του”.

Μπορεί επίσης να είναι μια καλύτερη επιλογή αν θέλετε το χρυσό σας αμέσως μόλις το αγοράσετε. «Η προσωπική αγορά θα μπορούσε να είναι ευεργετική». “Με έναν τοπικό αντιπρόσωπο, θα λάβετε την αγορά σας αμέσως και εάν υπάρχουν προβλήματα, ξέρετε πού να πάτε.”

η αγορά διαδυκτιακά και αυτοπροσώπως έχει και τα δύο πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Εάν θέλετε την καλύτερη τιμή και τη μεγαλύτερη επιλογή για να διαλέξετε, η αγορά χρυσού στο διαδίκτυο μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Από την άλλη πλευρά, εάν θέλετε να επιθεωρήσετε προσωπικά τον χρυσό πριν τον αγοράσετε, να υποστηρίξετε την τοπική οικονομία και να λάβετε τον χρυσό σας αμέσως μόλις τον αγοράσετε, ένα τοπικό κατάστημα μπορεί να ταιριάζει καλύτερα.

  • Site
  • xrisi-lira.gr 
  • Εδρα: 1.
  • Κολοκοτρώνη 9 -2ος Οροφος. Αθήνα ( Σύνταγμα )τκ.10561
  • Τηλ.: 211 400 30 26
  • Εδρα : 2. ελ. βενιζέλου 53 πειραιάς τκ 18532
  • τηλ.21 11825001    Κιν.    697 2027740

Περισσότερα άρθρα

Scroll to Top