Κατηγορίες
Facebook
Twitter
LinkedIn

Χρυσή λίρα Βικτώρια 1842

 

Χρονολογία: 1842
Διαθέσιμο: Ζητείται
Τιμή σπάνιας λίρας €: 800 euro

Κοινή με όλες τις άλλες ημερομηνίες των αρχηγών των ασπίδων «First Head» από το 1838 έως το 1848, το πορτρέτο δεν είναι μόνο ελαφρώς μικρότερο, αλλά και ελαφρώς υψηλότερο. Η προσπάθεια να εντοπιστούν οι διαφορές στην εκδοση της βικτοριας του 1842 στις λεπτομέρειες είναι αρκετά δύσκολη, αλλά είναι πολύ εύκολο να τα ταξινομήσετε “με θέαμα”, διότι μόλις συνηθίσετε να κοιτάζετε τις διαφορετικές παραλλαγές, θα πρέπει να είστε σε θέση να αναγνωρίσετε αμέσως το πρώτο κεφάλι. Όλες αυτές οι πρώιμες ασπίδες είναι τώρα σε μεγάλη ζήτηση, ειδικά σε κορυφαίες ποιότητες

 

Περισσότερα άρθρα

χρυσές λίρες νομίσματα είναι μια καλή επένδυση

Το χρυσό κυρίαρχο νόμισμα είναι ένα βρετανικό νόμισμα που έχει την αξία μιας λίρας στερλίνας. Ο πρώτος χρυσός κυρίαρχος χτυπήθηκε το 1489 κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Ερρίκου του Έβδομου . Αυτό το χρυσό νόμισμα κόπηκε αρχικά μέχρι το 1603 και αργότερα αναβίωσε κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Νομίσματος του 1816. Μέχρι σήμερα, τα κυρίαρχα νομίσματα κόβονται ακόμη με το ίδιο σχήμα και μορφή που χρησιμοποιούσαν πριν από 200 χρόνια.

Η τιμή της Χρυσής Λίρας Αγγλίας

Η τιμή της Χρυσής Λίρας Αγγλίας αποτελεί έναν σημαντικό πυλώνα της αγοράς χρυσού, αλλά και ένα εμβληματικό νόμισμα με μεγάλη ιστορία .

Scroll to Top