Μήνυμα σφάλματος

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/xrisilira/public_html/old/xryses-lires/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters στην drupal_get_feeds() (γραμμή 394 του /home/xrisilira/public_html/old/xryses-lires/includes/common.inc).

Χρυσό μισόλιρο Victoria 1893

1893 Gold Half Sovereign που χαρακτηρίζει το σχεδιασμό της Βασίλισσας Βικτωρίας από τον Thomas Brock και το σχέδιο George Dragon σε πολύ λεπτή κατάσταση που παρέχεται σε πλαστική κάψουλα. Το σημάδι "M" του νομισματοκοπείου δηλώνει το Melbourne Mint Australia. Ο θρύλος αναφέρει "VICTORIA.DEI.GRA.BRITT.REGINA.FID.DEF.IND.IMP" - ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΠΑΝΙΑ.

 

Χρυσό μισόλιρο του 1893 έκδοση Μελβούρνης

Το χρυσό μισόλιρο κοπής 1893 παρουσιάζει την Βασίλισσα Βικτωρία (Παλαιά Κεφαλή) στην μπροστινή όψη και στην πίσω όψη τον Γεώργιο και το Δράκο. 
Στο νόμισμα παρουσιάζεται το γράμμα "M" το οποίο συμβολίζει το νομισματοκοπείο της Μελβούρνης στην Αυστραλία στο οποίο κόπηκε το νόμισμα.

Τιμή €: 
7.500 €
Χρονολογία: 
1893