Όλες οι παραγγελίες εώς και €3.500 είναι πλήρως ασφαλισμένες και αποστέλλονται
με τα Elta curier στην Ελλάδα και με Κυπριακά Ταχυδρομεία στην Κύπρο. Τα μεταφορικά είναι δωρεάν για  τις παραγγελίες σας ,η χρέωση είναι δική μας και θα παραλάβετε την παραγγελία σας απο μία έως 3 εργάσιμες μέρες. Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται σε διακριτική συσκευασία και θα πρέπει να υπογράψετε κατά την παραλαβή.

Οι παραγγελίες σας θα αποσταλούν την ίδια μέρα εάν έχουμε λάβει την πληρωμή και τα απαραίτητα έγγραφα μέχρι τις 2 μ.μ. Όλες οι υπόλοιπες παραγγελίες θα αποσταλούν την επόμενη μέρα.
Παρακαλούμε: Ο εκτιμώμενος χρόνος αποστολής καθορίζεται από τον αριθμό των εργάσιμων ημερών (Δευτέρα με Παρασκευή) από την ημέρα που αποστείλαμε την παραγγελία σας. Αυτός ο εκτιμώμενος χρόνος δεν είναι εγγυημένος καθώς κάποιες παραγγελίες μπορεί να διαφέρουν.

Οι Παραγγελίες που είναι μεγαλύτερες από €10.000 θα αποσταλούν με διαφορετικά δέματα για λόγους ασφαλείας σε συνεχόμενες  καθημερινές αποστολές.

Παρακολούθηση της παραγγελίας σας ηλεκτρονικά
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αριθμό της παραγγελίας σας για να δείτε που βρίσκεται,

μέσω του Συνοδευτικού Δελτίου Ταχυμεταφοράς (Voucher )

Αποστολές  προς ευρωπαικές χώρες ( κοινότητα ) εξυπηρετούνται  με ταχυδρομική ( fedex )

Οι πελάτες μας χρειάζεται να υπογράφουν κατά την παραλαβή της παραγγελίας τους αλλά αν δεν είστε στο σπίτι τότε θα σας αφήσουν ένα σημείωμα ώστε να μπορέσετε να παραλάβετε την παραγγελία από τα γραφεία της μεταφορικής εταιρείας.

Εάν επιθυμείτε η παραγγελία σας να αποσταλεί κάποια άλλη ημέρα τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα κανονίσουμε να ξανασταλεί.

Ταχυδρομική πώληση
Επίσης εάν επιθυμείτε να πουλήσετε, μπορείτε να μας αποστείλετε τα αντικείμενα σας ταχυδρομικώς με( ελτά κούριερ)με δική μας χρέωση, ή με ότι άλλη αποστολή η τρόπο  επιθυμείτε και μόλις τα παραλάβουμε ,και ειναι ότι έχουμε συζητήση και συμφωνήση , με επιβεβαίωση όλων αυτών   μέσω ( email )  σας καταθέτουμε τη χρηματική αξία τους σε όποιον λογαριασμό θέλετε και όπως επιθυμείτε,ή τηλεφωνική ταχυδρομική επιταγή στο όνομα σας αυθημερόν.
Για ότι περαιτέρω τυχόν διευκρινήσεις και απορίες έχετε   μπορείτε ευχαρίστως να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αναμένοντας νέα σας  πρόσφέρουμε θερμούς χαιρετισμούς