Κατηγορίες
Facebook
Twitter
LinkedIn

Χρυσή λίρα 2022 JUBILEE PROOF

Χρονολογία: 2022
Διαθέσιμο: Ζητείται
Τιμή σπάνιας λίρας €: 650.00

Κατασκευασμένο για βασιλιάδες και βασίλισσες , και αντιπροσωπεύοντας την κορυφή της τέχνης της κοπής, το The Sovereign ήταν διάσημο σε όλη την ιστορία  του για  δύναμη, αξιοπιστία και  ακρίβειά . Το 2022, το The Royal Mint εκδιδει μια ειδική έκδοση που τιμά ένα ιστορικό βασιλικό γεγονός . το Her Majesty The Queen’s Platinum Jubilee. Από το 1952, η Βασίλισσα εκτελεί τα βασιλικά της καθήκοντα με ακλόνητη χάρη και αφοσίωση, τιμώντας την υπόσχεση που έδωσε στην ομιλία της, όπου υποσχέθηκε την  την αφοσίωσή της , στα έθνη του Ηνωμένου Βασιλείου και της Κοινοπολιτείας. Το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας σηματοδοτεί ένα ορόσημο σε μια πραγματικά αξιοσημείωτη βασιλεία και ένα κατόρθωμα  αξίζει ιδιαίτερης μνήμης.Εχουν εκδοθει 10.500 τεμαχια μονο

Για να τιμήσουμε αυτό το επίτευγμα, το οποίο πιθανότατα δεν θα το ξαναδούμε , το 2022 Sovereign διαθέτει μια σπάνια αλλαγή στην ανάστροφη σχεδίαση και αντίθετα παρουσιάζει μια ερμηνεία του Βασιλικού Εθνόσημου από τον αξιότιμο  καλλιτέχνη Timothy Noad, που το κάνει το τρίτο του. αντίστροφη σχεδίαση για το The Sovereign.

 

Περισσότερα άρθρα

χρυσές λίρες νομίσματα είναι μια καλή επένδυση

Το χρυσό κυρίαρχο νόμισμα είναι ένα βρετανικό νόμισμα που έχει την αξία μιας λίρας στερλίνας. Ο πρώτος χρυσός κυρίαρχος χτυπήθηκε το 1489 κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Ερρίκου του Έβδομου . Αυτό το χρυσό νόμισμα κόπηκε αρχικά μέχρι το 1603 και αργότερα αναβίωσε κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Νομίσματος του 1816. Μέχρι σήμερα, τα κυρίαρχα νομίσματα κόβονται ακόμη με το ίδιο σχήμα και μορφή που χρησιμοποιούσαν πριν από 200 χρόνια.

Η τιμή της Χρυσής Λίρας Αγγλίας

Η τιμή της Χρυσής Λίρας Αγγλίας αποτελεί έναν σημαντικό πυλώνα της αγοράς χρυσού, αλλά και ένα εμβληματικό νόμισμα με μεγάλη ιστορία .

Χρυσή λίρα φύλαξη αποθήκευση

Η Χρυσή Λίρα αποτελεί ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα χρυσά νομίσματα σε όλο τον κόσμο, με μια  ιστορία που αναδεικνύει την αξία

Scroll to Top